Takläggning bostadsrättsförening

Kompletta tak erbjuder takläggning och takrenovering till bostadsrättsföreningar och fastighetsförvaltare. Nytt för 2021 är att vi erbjuder komplett installation av solceller. 

Vi kan allt om tak och erbjuder funktionella lösningar utifrån vad ditt tak behöver.

Takrenovering -Takläggning -Solceller -Plåtarbeten

Kontakta oss

Nyheter

Takläggning till bostadsrättsförening i Göteborg. Våra takläggare utförde det vi kallar ”byta tak till bostadsrättsförening” på endast fyra veckor. Det kallar vi teamwork.

Takrenovering till bostadsrättsförening i Kungälv. Här fick vi en beställning på ny papp och läkt, takrännor och övrig takplåt. Takpannor med direkt leverans från Benders-fabriken.

För en samfällighet i Borås utförde våra takläggare komplett takbyte på mer än 40 fristående villor. Projektet genomfördes på 25 arbetsdagar. KomplettaTak hade totalansvar för hela byggprojektet inkl. inköp av allt takmaterial, taksäkerhet, alla transporter och avfallshantering av byggmaterial. Samfälligheten fick ett totalpris på hela takomläggningen.

Göteborgs bästa takläggare utförde komplett takrenovering av radhus till en samfällighet i strax utanför Göteborg. Totalt utfördes takläggning på radhus till ca 60 fastighetsägare. Delar av samfälligheten beställde även nya takfönster och målning av fasad. Vi på KomplettaTak utförde projektet på åtta veckor under totalentreprenad.

Organisera Takrenoveringar

Att organisera takrenoveringar till bostadsrättsföreningar och samfälligheter kräver inte bara fullt fokus från våra takläggare, det krävs stor erfarenhet och engagemang från projektledningen. Vissa gångvägar måste ledas om, vissa vägar spärras av och hantverkarna behöver visa stor hänsyn för de boende så att de kan fortsätta bo under byggtiden på ett säkert sätt.

Väljer ni oss som takläggare för er bostadsrättsförening eller samfällighet kan ni vara trygga med att taket monteras rätt av erfarna takläggare som tar hänsyn till de boende.

Solcellsanläggning till BRF

Föreningen sparar både pengar & gör en insats för miljön. Med högeffektiva solceller från Kompletta Tak så producerar er bostadsrättsförening egen el. 

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå