Tryggt takbyte för radhus i Brf

Takrenovering och takläggning i:

Söker du takläggare för radhus eller representerar du en bostadsrättsförening eller samfällighet?

Tveka inte att kontakta oss när det blir dags för takläggning, vi hjälper gärna till att byta tak på er fastighet. En stor fördel med att anlita vår takfirma är vår erfarenhet av liknande takomläggningar. Hos oss får du dessutom alltid en kostnadsfri offert på ett fast totalpris för hela takrenoveringen.

Vi ansvarar givetvis för taksäkerheten och har de bevis och försäkringar som behövs för ett tryggt takbyte.

Så säger våra kunder

För en bostadsrättsförening i Göteborg utförde vi en lyckad takläggning på ett 50-tal radhus. Våra takläggare utförde det vi kallar ”byta tak till bostadsrättsförening” på endast fyra veckor. Det kallar vi teamwork.

Takrenovering till bostadsrättsförening i Kungälv. Här fick vi en beställning på ny papp och läkt, takrännor och övrig takplåt. Alla takpannor med direkt leverans från Benders-fabriken.

För en samfällighet i Borås utförde våra takläggare komplett takbyte på över 40 fristående villor. Projektet genomfördes på 25 arbetsdagar. KomplettaTak hade totalansvar för hela byggprojektet inkl. inköp av allt takmaterial, taksäkerhet, alla transporter och avfallshantering av byggmaterial. Samfälligheten fick ett totalpris på hela takomläggningen.

Våra takläggare utförde komplett takrenovering av radhus till en samfällighet i Solhaga strax utanför Göteborg. Totalt utfördes takläggning på radhus till ca 60 fastighetsägare. Delar av samfälligheten beställde även nya takfönster och målning av fasad. Vi på KomplettaTak utförde projektet på åtta veckor under totalentreprenad.

Logotypes
Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till att cookies används.