Takarbete i Södra Sverige

Fast pris för på takarbeten. Trygg takläggning med KomplettTak.

Takrenovering och takläggning i:

Takbyte på det enkla sättet

Vi på Kompletta Tak vill göra det enkelt för dig att byta tak. Därför tar vi hand om allting från planering till montering och avstädning. Med Kompletta Tak får du en personlig takexpert som hjälper dig att välja rätt tak och som du alltid kan vända dig till med dina frågor.

Vi ger dig ett fast pris och du betalar inget förrän renoveringen är helt klar.

Vi är certifierade för takarbete

Vårt mål är alltid att ge våra kunder rätt teknisk lösning till rätt pris för varje enskilt projekt. Vi har lärt oss att det bästa vi som takläggare kan göra är att ha en nära relation med våra kunder och med stort engagemang stå redo för att möta uppdraget.

Kompletta Tak är ett kvalitetsanpassat företag med huvudinriktning på takomläggningar. Samtliga takläggare är certifierade och har den kunskap som krävs för ett professionellt och godkänt slutresultat. Första projektet genomfördes 1995 och har utvecklats enormt mycket sedan dess. Våra verksamhetsområden är i huvudsak Västra Götaland, Hallan, Östergötland och Norra Småland.

Kontakta oss

Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till att cookies används.