Takpannor av betong

Betongpannor är idag den mest sålda takpannan. Takpannan erbjuds både som 2-kupig, 1-kupig och som platta takpannor.  Redan i mitten av 1800-talet började dem första takpannorna att tillverkas i Tyskland, till Sverige kom försäljning och användning igång på allvar först under mitten av 1900-talet. Betongpannan finns i en mängd olika behandlingar och kulörer. Vi har valt att visa Benders produkter här men finns liknande produkter från Mjöbäckspannan, Monier mfl. 

Benders Palema 2-kupig Candor

Bender Candor är en blank ytbehandling vilket ger många fördelar. Candor är mer slitstark och får tack vare detta en längre estetisk livslängd. Ytan är hårdare och är därmed mer motståndskraftig mot alg- och mosspåväxt.

Benders Palema Benderit

Bender Benderit halvmatt en traditionell takpanna som i grunden är en helt genomfärgad panna, vilket innebär att samma färgpigment som sedan används i Benderitfärgen tillsätts redan vid produktion. Takpannan behandlas sedan två gånger med Benderitfärg för att ytterligare framhäva ytbehandlingen och färgen på taket.

Takfönster

Passa på att byta takfönster tillsammans med din takrenovering. Kompletta Tak använder Velux som är marknadsledande inom tillverkning av takfönster.

Solceller

Kompletta Tak är en komplett solcellsinstallatör. Vi erbjuder en trygg och enkelt lösning med egna installatörer och elektriker lokalt runt om i landet.

Solceller med 25 års effektgaranti. Vi utför installation av solceller, batteri och laddbox för villa / lantbruk / industritak  och bostadsrättsförening. 

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå