Byta tak / Takbyte

KomplettaTak är det trygga och säkra valet för dig som ska byta tak.

Byte av tak / takbyte i:


* Obligatoriska fält

Takbyte / byte av tak i:

AlingsåsBoråsEksjöFalkenbergGöteborgHalmstadJönköpingKungsbackaLinköpingSkövdeSvenljunga – VaraVarbergVänersborgVäxjö

Anlita en godkänd takläggare

för ditt takbyte!

Vi utför ditt tak byte på ett tryggt och lagligt sätt. Vi jobbar efter arbetsmiljöverkets hårda meN nödvändiga krav och upprättar alltid en arbetsmiljöplan.
Våra takläggare är certifierade och godkända för att bygga byggnadsställning, samt har behörigheter för Bas-P och Bas-U.

Alla takrenoveringar vi utför omfattas av vår ansvarsförsäkring som täcker skador upp till 20 miljoner kronor.

Anlita en godkänd takläggare för ditt takbyte!

Vi utför ditt tak byte på ett tryggt och lagligt sätt. Vi jobbar efter arbetsmiljöverkets hårda men nödvändiga krav och upprättar alltid en arbetsmiljöplan.

Våra takläggare är certifierade och godkända för att bygga byggnadsställning, vi har behörigheter för Bas-P och Bas-U.

Alla takrenoveringar vi utför omfattas av vår ansvarsförsäkring som täcker skador upp till 20 miljoner kronor.

Kompletta takbyten

av tegeltak, papptak & plåttak

Vi hjälper dig byta tak med proffsiga takläggare oavsett om du bor i Göteborg, Borås, Halmstad Jönköping,Växjö eller övriga delar av Sverige. Vår ambition är att leverera kompletta takbyte med högsta kvalitet till bra pris. KomplettaTak utför takbyte för tegeltak, plåttak och papptak.

  • Helhetslösningar inom renovering och byte av tak.

  • KomplettaTak är en av dem mest rekommenderade takläggarna.

  • Gratis takoffert för ditt takbyte och som tåls att jämföras med andra takläggare.

  • Alltid fast pris för kompletta takbyte.

  • Du betalar inga förskott.

  • Vårt arbetsteam fokuserar på en takläggning i taget, vilket gör att vi få färdigt en takrenovering på kort tid.

Kompletta takbyten av tegeltak, papptak & plåttak

Vi hjälper dig byta tak med proffsiga takläggare oavsett om du bor i Göteborg, Borås, Halmstad Jönköping,Växjö eller övriga delar av Sverige. Vår ambition är att leverera kompletta takbyte med högsta kvalitet till bra pris. KomplettaTak utför takbyte för tegeltak, plåttak och papptak.

Helhetslösningar inom renovering och byte av tak.
KomplettaTak är en av dem mest rekommenderade takläggarna.
Gratis takoffert för ditt takbyte och som tåls att jämföras med andra takläggare.
Alltid fast pris för kompletta takbyte.
Du betalar inga förskott.
Vårt arbetsteam fokuserar på en takläggning i taget, vilket gör att vi få färdigt en takrenovering på kort tid.

Vi ser oss som det trygga valet av takläggare när det blir dags att renovera taket.

Vi utför takbyte till dig som bor i villa, radhus eller flerbostadshus. Takläggning sker med högsta kvalitet till bra pris. Vi lämnar 30 års garanti på kompletta takbyte och du betalar inget förrän takrenoveringen är klar.

Referenser

Vi anlitas för takbyte av privatpersoner, företag och bostadsrättföreningar. Vi renoverar och byter alla typer av tak. Totalt utförs ca 200 takrenoveringar årligen till fastighetsägare.

Vi jobbar i en konkurrensutsatt bransch med många aktörer på marknaden vilket har gjort att vi valt att ligga i framkant när det gäller att utveckla våra takläggare, ta del av det som händer på material marknaden och snappa upp det som vi tror är bäst för våra kunder. Att beställa ett nytt tak känns kanske osäkert för många, vilket vi har full förståelse för men för att ge dig mer inblick i våra arbetsmetoder ger vi dig möjlighet att själv kontakta våra referenser för att du ska få en bild av hur vi jobbar.

Du är välkommen att kontakta oss så tar vi fram en lista på liknande takbyte vi utfört tidigare. Detta kanske hjälper dig en bit på vägen för att fatta ett beslut om vilket takläggare som får utföra din renovering.

Så säger kunderna om oss:

”Blev rekommenderad KomplettaTak som utförde ett väl utfört takarbete. Bra intryck redan vid första mötet fick ett fast och bra pris samma dag som vi accepterade.” ”Riktigt bra takläggare. Först kom det ett riktigt jävla skitföretag som ville ha förskott. Sen kom Tommy från KomplettaTak. Kändes bra direkt tackade nej till övriga takfirmor. Organiserade med ett bra sammansvetsat team. Fakturan kom först efter avslutat arbete.” ”Bästa hantverkarna jag träffat. Arbetet utfördes på 2 dagar. Mycket nöjd med denna takfirma.” ”Teamet bestod av 7 gubbar, jag har då aldrig sett ett sådant samarbete dem hade, vi är mer än nöjda.” ”Vattenläcka rakt ner i köket gjorde att vi tog in offerter från olika hantverkare men ingen gav så bra intryck som Tommy. Vi fick ett fast pris på hela takrenovering är helt häpen av att det gick så snabbt och blev över förväntan.”